Rólunk2023-06-23T21:32:35+02:00
Rólunk

A GVM Europe Kft. 2011-ben alakult, így új, dinamikus erővel, de mégis már több éves szakmai tapasztalattal van jelen a nemzetközi fuvarpiacon. Cégünk alvállalkozó specifikus irányvonal szerint dolgozik, teljesen egyedi, ‘full kontroll’ rendszerben. Minden GVM EUROPE által elvégzett szállítás a legnagyobb biztonsággal és a legnagyobb ellenőrzés alatt történik, a hibák lehetősége gyakorlatilag a megrendelt szállítási eszköz kiállítása előtt minimalizálva lesz, amivel pedig az ügyfél érdekei, elképzelései maximalizáltakká válnak.

A GVM EUROPE munkatársai saját, szerződéses autóikon kívül több ezer cég gépkocsiparkjának szűrésével választják ki az adott fuvarra és szállításra a lehető legmegfelelőbb megoldást, amivel optimalizálásra kerül a lehető legjobb ár, a lehető leggyorsabb kiszolgálás és a lehető legbiztonságosabb útvonalon történő szállítás. A teljes közutas európai piacon jelen vagyunk, de közvetítünk légi és tengeri szállításokat és vámszolgáltatásokkal egybekötött fuvarokat is. Partnereinknek tudunk biztosítani igény szerint raktározást az EU teljes területén és az EU-hoz nem tartozó országok többségében is.

Cégünk 2012 óta a TimoCom felhasználói közé tartozik (ID: 207359). Jelenleg több ezer elégedett partnerünk van és a GVM EUROPE több mint százezer szállítást bonyolított le sikeresen.

Cégünk méretének megfelelő anyagi stabilitással rendelkezik, folyamatosan fejlődik,
2022-ben az éves árbevétele nettó 3 657 010 940 HUF volt.

Saját, éves szerződéssel rendelkező alvállalkozóink számára skontófizetéssel tesszük könnyebbé az autók fenntartását és karbantartását, szerződéses gépkocsiparkunk likviditási problémáinak enyhítését és megszüntetését.

Székhelyünk B-A-Z megyében található, irodáink pedig Jászberényben és Szeghalmon is várják régi és új partnereinket. Külföldön is megtalálják a GVM Europe partnercégeit: Bécsben (Ausztria) és Csíkszeredán (Románia) egyaránt. Ügyfélszolgálati irodáinkban partnereinket minden igényt kielégítő körülmények között tudjuk fogadni, kollégáink pedig maximális technikai felszereltséggel végzik a munkájukat.

A GVM EUROPE munkatársai hatalmas adatmennyiséget képesek pillanatok alatt feldolgozni és szállításra optimalizálni, kollégáink több nyelven beszélnek, aminek segítségével mára egész Európában kiépült kapcsolatrendszereinknek köszönhetően a szállítás közben felmerülő problémákat a lehető leggyorsabban hárítjuk el. A GVM EUROPE a XXI. század, modern korunkra berendezkedett spedíciója…

…az Ön spedíciója!