Rólunk2019-09-11T09:39:50+02:00
Rólunk

A GVM Europe Kft. 2011-ben alakult, így új, dinamikus erővel, de mégis már több éves szakmai tapasztalattal van jelen a nemzetközi fuvarpiacon. Cégünk alvállalkozó specifikus irányvonal szerint dolgozik, teljesen egyedi, ‘full kontroll’ rendszerben. Minden GVM EUROPE által elvégzett szállítás a legnagyobb biztonsággal és a legnagyobb ellenőrzés alatt történik, a hibák lehetősége gyakorlatilag a megrendelt szállítási eszköz kiállítása előtt minimalizálva lesz, amivel pedig az ügyfél érdekei, elképzelései maximalizáltakká válnak.

A GVM EUROPE munkatársai saját, szerződéses autóikon kívül több ezer cég gépkocsiparkjának szűrésével választják ki az adott fuvarra és szállításra a lehető legmegfelelőbb megoldást, amivel optimalizálásra kerül a lehető legjobb ár, a lehető leggyorsabb kiszolgálás és a lehető legbiztonságosabb útvonalon történő szállítás. A teljes közutas európai piacon jelen vagyunk, de közvetítünk légi és tengeri szállításokat és vámszolgáltatásokkal egybekötött fuvarokat is. Partnereinknek tudunk biztosítani igény szerint raktározást az EU teljes területén és az EU-hoz nem tartozó országok többségében is.

Cégünk 2012 óta a TimoCom felhasználói közé tartozik (ID: 207359). Jelenleg több mint 1000 elégedett partnerünk van és a GVM EUROPE 2019-re közel százezer szállítást bonyolított le sikeresen.

Cégünk méretének megfelelő anyagi stabilitással rendelkezik, folyamatosan fejlődik, 2018-ban az éves
árbevétele nettó 942 363 000 HUF volt.

Saját, éves szerződéssel rendelkező alvállalkozóink számára skontófizetéssel tesszük könnyebbé az autók fenntartását és karbantartását, szerződéses gépkocsiparkunk likviditási problémáinak enyhítését és megszüntetését.

Székhelyünk B-A-Z megyében található, irodáink pedig Jászberényben és Szeghalmon is várják régi és új partnereinket. Külföldön is megtalálják a GVM Europe partnercégeit: Bécsben (Ausztria) és Csíkszeredán (Románia) egyaránt. Ügyfélszolgálati irodáinkban partnereinket minden igényt kielégítő körülmények között tudjuk fogadni, kollégáink pedig maximális technikai felszereltséggel végzik a munkájukat.

A GVM EUROPE munkatársai hatalmas adatmennyiséget képesek pillanatok alatt feldolgozni és szállításra optimalizálni, kollégáink több nyelven beszélnek, aminek segítségével mára egész Európában kiépült kapcsolatrendszereinknek köszönhetően a szállítás közben felmerülő problémákat a lehető leggyorsabban hárítjuk el. A GVM EUROPE a XXI. század, modern korunkra berendezkedett spedíciója…

…az Ön spedíciója!